Moottoripyörät

Haku

Moottoripyörät

Honda, Aprilia, Indian, Victory ja KTM moottoripyörät meiltä.

Honda, Aprilia, Indian, Victory ja KTM moottoripyörät kuuluvat meidän edustuksiin. Meiltä saat myös mm. näihin täydet huolto-palvelut talvisäilytystä myöden. Jos etsit käytettyä pyörää, löydät ne kaikki täältä. Jos haluat vaihtotarjouksen vanhasta moottoripyörästäsi voit soittaa lähimpään liikkeeseemme tai käyttää tätä lomaketta. 

Moottoripyörät

Alatuoteryhmät

 • Aprilia

  Aprilia syntyi kilpailemaan

  Viime vuosina Aprilia on täysin uudistanut mallivalikoimansa ja uudistaminen jatkuu vahvasti myös tulevaisuudessa. Aprilia on teknisesti edistyksellinen moottoripyörämerkki Piaggio konsernin portfoliossa.

  Aprilia syntyi kilpailemaan.
  294 Grand Prix kilpailun voittoa Road Racing MM-sarjassa. 54 maailmanmestaruutta: 38 Road Racing MM, 7 Superbike (kuljettajan ja valmistajan tuplavoitto vuosina 2010, 2012 ja 2014) ja 9 Off Road –mestaruutta (7 Supermoto ja 2 Trial).
  Joulukuussa 2004 Apriliasta tuli osa Piaggio konsernia, joka on Euroopan suurin ja yksi maailman suurimmista 2- ja 3-pyöräisten ajoneuvojen valmistajista.

  Tästä painamalla pääset selaamaan Aprilian uusinta esitettä.

  www.aprilia.fi

 • Honda

  Honda - Ride your Dream.

  Hondalla on pitkä ja menestyksekäs historia kilpamoottoripyöräilyssä, jossa sillä on voitettu mm. yli 600 Grand Prix -lähtöä. Hondan voittokulku on jatkunut todella pitkään eri sarjoissa, niin RR-radoilla, endurossa kuin motocrossissakin.

  Maineen ja kunnian lisäksi kisatoiminnasta saa myös paljon sellaista, mikä hyödyttää tavallista moottoripyöräilijää päivittäisessä arkiliikenteessä. Sillä on näet korvaamaton merkitys tuotekehityksessä. Kilparadoilta saatujen arvokkaiden kokemusten pohjalta siirretään uusimpia teknisiä ratkaisuja suoraan Hondan tuotantomalleihin. Hondan ehdottomia valtteja onkin aina ollut varmatoiminen tekniikka, joka näkyy jokaisessa Honda-mallissa.

  Selaa Hondan uusinta luetteloa tästä.

  Honda takuu

  http://www.hondabikes.fi/

 • Indian

  Indian - ensimmäinen alkuperäinen amerikkalainen.

  Vuonna 1901 perustettu Indian-moottoripyörätehdas on ensimmäinen amerikkalainen moottoripyörien valmistaja. Amerikkalaisen Indianin valmistus jäi tauolle pitkäksi aikaa vuonna 1953, mutta on alkanut jälleen kukoistaa Polaris Industries Inc:n hankittua merkin itselleen.Indianin tarina alkoi jo vuonna 1900, kun tehtaan perustajat George M. Hendee ja Oscar Hedström tapasivat toisensa ja päättivät käynnistää yhteisen tuotannon. Hendee, joka oli lupaava kilpapyöräilijä, omisti pienen polkupyörätehtaan, ja hän toimikin Indian-tehtaan perustamisen rahoittajana vuonna 1901. Perustajat antoivat tuotteelleen vahvasti amerikkalaista alkuperää kuvaavan nimen Indian. Intiaanikulttuuri näkyikin heti alusta alkaen selkeästi tehtaan toiminnassa. Hendeetä alettiin kutsua nimellä Big Chief (B.C. – suuri päällikkö) ja Hedströmiä The Medicine Man (poppamies). Tehdasta kutsuttiin Wigwamiksi ja jälleenmyyjäverkostoa heimoksi.

  5 vuoden takuu

  Indian moottoripöyrät pitää kokea itse. Voit sopia koeajon mihin tahansa Bike World likkeeseen, tervetuloa!

  testivoittaja

  indian scout bikers check

  http://www.indian.fi

 • KTM

  KTM - Welcome to the World of Racing!

  http://www.ktm.com/fi/

 • Victory

  Victory

  Seitsemäntoista vuotta sitten, Yhdysvaltain sydänmailla, Spirit Lakella Iowassa, päätimme ottaa rohkeasti suunnan kohti täysin uutta päämäärää. Tämä silloin tehty päätös on vienyt meidät uuteen ja ehkä odottamamattomaankin paikkaan. Ehdottomasti parempaan paikkaan. Seitsemäntoista vuotta sitten halusimme rakentaa parhaita moottoripyöriä. Emme enää pelkkiä moottoripyöriä, sillä maailma oli jo täynnä niitä, vaan nimen omaan parhaita moottoripyöriä.

  Esittely & koeajomallit nyt edullisesti meiltä.

  Uusia Indian 2017 -malleja saapuu maahan ja toimituksiin. Myymme nyt loput Indian- ja Victory 2015/2016 -esittely/koeajomallit poistohinnoin. Lisäksi varastossa on vielä muutama uusi Victory, jotka myymme nyt erikoishinnoin. Nyt on kaupan paikka.

  Nämä esittelypyörät lähetevät nopeasti käsistä:

  VICTORY VISION TOUR ABS Bronze 2012

  VICTORY BOARDWALK Black 2013

  VICTORY JUDGE Red 2014

  INDIAN SCOUT Sixty Red 2016

  INDIAN Dark Horse 2016

  INDIAN CHIEFTAIN Black/Red 2015

  INDIAN ROADMASTER Red/Cream 2015

  Pyydä tarjous meiltä, tarjouslomakkella, tai soittamalla lähimpään Bike World liikkeeseesi.

  Victory moottoripöyrät pitää kokea itse. Voit sopia koeajon mihin tahansa Bike World likkeeseen, tervetuloa!

  Haluatko lisää luettavaa, klikkaa tästä niin pääset selamaan Victory-artikkeileita.

                                                                                         http://www.victory.fi/