Mopot ja skootterit

Haku

Mopot ja skootterit

Honda, Aprilia, Derbi, Gilera, Piaggio ja Vespa - Mopot ja skootterit.

Mopot ja skootteri edustavat hyvin modernia tapaa liikkua. Ne antavat sinulle vapauden liikkua, miten ikinä itse haluatkaan. Meidän edustuksiimme kuuluu seuraavat merkit: Honda, Aprilia, Derbi, Gilera, Piaggio ja Vespa. Kaikki edustamamme merkit ovat laadukkaita ja turvallisia.

Mopot ja skootterit

Alatuoteryhmät

 • Aprilia

  Aprilia mopot Bike Worldista!

  Aprilia mopo

  www.aprilia.com

 • Derbi

  Kampanja voimassa 1.7.-31.8.2017.

  Derbi- pidä hauskaa!

  Derbi

  Derbi on monelle nuorelle ensimmäinen askel moottoripyöräilyn maailmaan. Yli 90 vuotisen historian aikana Derbillä on voitettu maailmanmestaruuksia mm. MotoGP:n 125 luokassa Ajo Motorsportin voimin. Derbi on johtava 50 kuutioisten moottoripyörien valmistaja ja markkinajohtaja monessa Euroopan maassa.

  derbi

  www.derbi.fi

 • Gilera

  Gilera mopot Bike Worldista!

  Gilera

  Gilera on legendaarinen, yli 100 vuotias, eurooppalainen moottoripyörämerkki, jolla on vahva tausta moottoriurheilussa. Gilera on aina tyylikäs ja urheilullinen, italialainen brändi, jossa yhdistyy teknologia ja suorituskyky.

  www.gilera.fi

 • Honda

  Hondan luotettavat skootterit meiltä!

  honda mopo

  Hondan skootterit rakennetaan samalla tarkkuudella ja omistautumisella kuin Hondan moottoripyörät. Laatu, turvallisuus ja luotettavuus ovat todella tärkeitä asioita Hondalle. Honda skotterit haluaa tarjota sinulle huoletonta ajamista monta vuotta eteenpäin!

  Tästä voit selata Hondan uusinta esitettä.

  Honda takuu

  www.hondabikes.fi

 • Piaggio

  Piaggio skootterit Bike Worldista!

  Piaggio

  Muutetaan liikkumista sekoittamalla teknologia ja taide, hyvät ideat ja hyvä muotoilu. Näytetään maailmalle, että toiminnallisuus voi olla hauskaa ja käytännöllisyys kaunista. Tehdään käynnistysnappulasta laukaisupainike, joka muuttaa kaiken jollain lailla jännittäväksi. Pidetään mieli kirkkaana ja tehdään matkasta päivän kohokohta.

  Piaggio on edelläkävijä teknologisissa liikkumisen ratkaisuissa tarjoten helpompaa liikkumista etenkin kaupungeissa.
  Modernia liikkumista, turvallisesti, ympäristöä kunnioittaen.
  Piaggion innovatiiviset ratkaisut auttavat jokapäiväisessä liikkumisessa ja tuovat helpotusta arkeen.

  Tutustu Piaggion uusimpaan esitteeseen tästä.

  www.piaggio.fi

 • Vespa

  Vespan legendaariset skootterit Bike Worlista!

  Kaikki Vespat ovat skoottereita, mutta kaikki skootterit eivät ole Vespoja.

  Vespa on italialaisen tyylin ajaton ikoni, joka luo muodin ja trendit. Kiitos ainutlaatuisen muotoilun ja teknologian, Vespa on yli 70 vuoden ajan ollut uniikki ja arvaamaton symboli.
  Vespa on paljon enemmän kuin vain skootteri: se on lukemattomien seikkailujen kumppani, heijastus omasta persoonallisuudesta, muotoilun ja teknologian juhlaa. Sukupolvien ajan se on innoittanut vapauteen,se sekoittaa tyylikkyyden ja rohkeuden, sekä lisää vähän arvaamattomuutta ja väriä elämäämme.
  Vespa, aina tyylikäs ja muodikas.

  Vespavespa

  Selaa tästä Vespan uusinta esitettä!

  www.vespa.fi