Bike World

Haku

Bike World

Tervetuloa Bike World®:iin!

Täältä löydät kaikki tuoteryhmät mitkä liittyy moottoripyöräilyyn, mönkijöihin, mopoihin, skoottereihin, mopoautoihin sekä ajovarusteisiin.

Bike World

Alatuoteryhmät

 • Moottoripyörät

  Honda, Aprilia, Indian, Victory ja KTM moottoripyörät meiltä.

  Honda, Aprilia, Indian, Victory ja KTM moottoripyörät kuuluvat meidän edustuksiin. Meiltä saat myös mm. näihin täydet huolto-palvelut talvisäilytystä myöden. Jos etsit käytettyä pyörää, löydät ne kaikki täältä. Jos haluat vaihtotarjouksen vanhasta moottoripyörästäsi voit soittaa lähimpään liikkeeseemme tai käyttää tätä lomaketta. 

 • Sähkömoottoripyörät

  Zero ja Bultaco laitteet ainoastaan meiltä.

  Sähkömoottoripyörät ovat varustettu edistysellisellä teknologialla. Molemmat edustamamme merkit ovat huolella valittuja ja laadukkaita pyöriä.

  Tästä pääset suoraan Zeron sivulle

  Tästä pääset suoraan Bultacon sivulle

 • Mönkijät

  Polaris ja Honda mönkijät meiltä.

  Polaris sekä Honda mönkijät ovat molemmat laadukkaita merkkejä ja todella kestäviä. 

  Lisätietoja Honda mönkijöistä tästä.

  Lisätietoja Polaris mönkijöistä tästä.

 • Moottorikelkat

  Polaris-moottorikelkat. Vain parasta suomalaisille.

  http://www.polaris.fi/moottorikelkat/

 • Mopot ja skootterit

  Honda, Aprilia, Derbi, Gilera, Piaggio ja Vespa - Mopot ja skootterit.

  Mopot ja skootteri edustavat hyvin modernia tapaa liikkua. Ne antavat sinulle vapauden liikkua, miten ikinä itse haluatkaan. Meidän edustuksiimme kuuluu seuraavat merkit: Honda, Aprilia, Derbi, Gilera, Piaggio ja Vespa. Kaikki edustamamme merkit ovat laadukkaita ja turvallisia.

 • Mopoautot

  Ligierin laadukkaat mopoautot Bike Worldista!

  Suomen hienoimmat mopoautot

  Liikkumisen vapautta tarjoavat Ligierit ja Microcarit valmistaa ranskalainen Ligier Group, maailman suurin mopoautojen valmistaja. Jokainen Ligier Groupin valmistaman mopoauto pitää sisällään mopoautomaailman uusinta teknologiaa ja erinomaiseen ajomukavuuteen vaikuttavia ratkaisuja. Myös ajo-ominaisuuksiltaan Ligier Groupin mopoautot edustavat mopoautoilun ehdotonta huippua.
  Ligier Groupin mopoautoissa merkillepantavaa on poikkeuksellinen panostus turvallisuuteen. Yhtymän kaikki mopoautot rakentuvat erittäin turvallisen ja jäykän, yksiosainen putkirungon ympärille. Näin auton matkustajat ovat tehokkaasti turvassa mahdollisissa onnettomuustilanteissa. Sivutörmäyksissä ylimääräistä turvaa antavat puolestaan sivutörmäyspalkit, jotka löytyvät toistaiseksi vain Ligier Groupin mopoautoista. Ligier Group esitteli myös ohjauspyörän Airbagit ensimmäisenä mopoautoluokkaan ja Ligier Groupin mopoautot ovat edelleen ainoat Airbagein varustellut mopoautot.

  www.ligier.fi

 • Ajovarusteet

  Myymme ainoastaan laadukkaita ajovarusteita, ja laajasta valikoimastamme löytyy varmasti jokaiselle jotakin!

  Meiltä löydät seuraavat merkit: Rukka, Halvarssons, Dainese, Arai, Schuberth, Airoh, Jofama, AGV, Scott, Buff, EVS, Givi, Scala Rider, Sidi, TCX, Polaris, Oakley, KTM, Honda, STR, Sinisalo, O´Neal, ARC/Bolt, LS 2, Indian, CKX, Five, alpinestars, Victory ja Roof.

  Kuukauden vaihtuviin tarjouksiin pääset tästä.

  Poistotuotteet löydät tästä.

 • Lisävarusteet ja tarvikkeet

  Lisävarusteet ja tarvikkeet

  Lisävarusteita joka lähtöön! Jos et löydä etsimääsi tuotetta verkkokaupasta, voimme varmasti tilata haluamasi tuotteen. Ota siinä tapauksessa yhteyttä lähimpään liikkeeseemme  tällä lomakkeella tai suoraan puhelimitse.

 • Varaosat ja renkaat

  OHJE:

  Tästä löydät kaikki varaosat mitkä olemme saanet jo esille. Jos sinulla on jo varaosanumero tiedossa voit hakea sillä hakukentästä, jos et löydä varaosaa verkkokaupasta ota meihin suoraan yhteyttä. Jos sinulla ei ole varaosa numeroa niin voit etsiä sen Hondan luettelosta tästä.