Veneet

Haku

Veneet

Silver, Terhi, Faster, AMT, XO, Nimbus, Nordstar ja Honwave - veneet meiltä.

Silver

Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia veneitä. Pienistä Terhi soutuveneistä lähtien suomen suurimpaan sarjavalmisteiseen Nord Star 47 veneeseen. Edustuksiimme kuuluu: Silver, Terhi, Faster, AMT, XO, Nimbus, Nordstar ja Honwave. Jos etsit käytettyä venettä löydät meidän tämän hetkisen valikoiman tästä painamalla.

Veneet

Alatuoteryhmät

 • Silver

  Silver Venet

  Silver-veneet sai alkunsa 1990-luvun alussa, jolloin viisi kunnianhimoista miestä päätivät ryhtyä valmistamaan kestäviä, käytännöllisiä, turvallisia ja muotoilultaan puhuttelevia moottoriveneitä Pohjois-Euroopan vaativiin olosuhteisiin. Vuosie
  n mittaan Silverin venemallisto on kasvanut ja kehittynyt melkoista vauhtia, ja nykyään mallistoon kuuluu jo 14 eri alumiinirunkoista venemallia, jotka sopivat niin mökkeilijöille, huviveneilijöille kuin vapaa-ajan kalastajille. Silver-veneet on suunniteltu veneen käyttäjä mielessä pitäen, ja pyrimme olemaan mahdollistaja, joka tekee unelmistasi totta - riippumatta siitä, mihin venettäsi käytät. 

  Kaikki Silver-veneet suunnitellaan ja valmistetaan yhä tänä päivänä Suomessa.

               Silver - time well spent

  http://www.silverboats.fi/

  Meiltä löydät myös kaikki lisävarusteet ja varaosat Silver-veneeseesi.

  Silver Fox-mallit nyt syystarjouksessa, kysy lisää lähimmästä myymälästämme! Tarjous koskee vuosimallin 2017 veneitä.


  Fox DC & Honda BF50 vain 16 600 €

  Fox BR & Honda BF50 vain 17 900 €

  Fox BR & Honda BF60 vain 18 700 €

  Fox Avant & Honda BF50 vain 16 300 €

 • Terhi

  Terhi - Elämäsi vene.

  Terhi

  Suomalaiset Terhi-veneet valmistetaan vahvasta ja sileästä, iskun- ja säänkestävästä ABS-muovista. Tyhjiömuovattujen ulkokuorien väli täytetään vettä hylkivällä polyuretaanivaahdolla, joka toimii rakenteen vahvistajana ja kellukkeena. Kerrosrakenne vaimentaa ääntä ja tekee veneestä täysin uppoamattoman. Terhit ovat pitkäikäisiä ja erittäin helppohoitoisia veneitä, joiden viimeistely on täysin omaa luokkaansa.
  terhi takuuterhi takuu
  Turvalliset ja täysin uppoamattomat kotimaiset Terhi-veneet ovat tuttu näky suomalaisissa mökkimaisemissa.
  Veneet valmistetaan vahintään kahdesta sään- ja iskunkestävästä ABS-muovirungosta, joiden väli täytetään vettähylkivällä polyuretaanivaahdolla. Tämä tekee veneistä käytännössä uppoamattomia, ja erittäin merikelpoisia. Terhin moottoriveneet yhdessä hiljaisten ja luotettavien Honda-perämoottorien kanssa ovat täydellinen valinta sinulle, joka haluat helppohoitoisen ja käyttäjäystävällisen veneen mökille, kalastusreissuille, kuljetustarpeisiin tai pieneen huviajeluun.

  www.terhi.fi

  Meiltä löydät myös kaikki lisävarusteet ja varaosat Terhi-veneeseesi.
 • Faster

  Faster- tavallista kestävämpi suomalainen alumiinivene.

  Faster

  Faster-alumiiniveneiden käyttöominaisuudet on hiottu huippuunsa ammattikäytössä. Niihin ovat vuosikaudet luottaneet mm. poliisi ja pelastuslaitokset. Tavallista vahvempi, käsittelemätön merialumiini on helppohoitoista ja paksumpaa kuin muiden alumiiniveneiden valmistusmateriaali. Korkeat laidat, tukevat kaiteet ja sisäpohjan karhennus tekevät Fasterista huipputurvallisen. Nerokas pohjaratkaisu takaa ihanteellisen käsiteltävyyden vaikeissakin olosuhteissa, myös runsaasti lastattuna.

  faster tehty suomessahonda takuu

  Kaikki Faster-veneet suunnitellaan ja valmistetaan kotimaisin voimin Tuusulan Kellokoskella. Siksi Faster onkin kotonaan maamme vaihtelevissa keleissä, kivikkoisilla rannikoilla ja karikkoisilla vesillä.

  Meiltä löydät myös kaikki lisävarusteet ja varaosat Faster-veneeseesi.

  Selaa Fasterin uusinta esitettä tästä.

  www.faster.fi

 • AMT

  AMT - täysin suomalainen venemallisto.

  AMT

  Suomalaisuus on AMT-veneiden filosofiassa keskeinen ominaisuus – alkaen suunnittelusta ja päätyen valmistukseen sekä ammattitaitoisiin AMT-kauppiaisiin. AMT onkin ensimmäinen venemerkki, jolle myönnettiin Suomalaisen Työn Liiton avainlippu. AMT-veneet valmistetaan Kontiolahdella kahdessa modernissa tehtaassa, joiden kapasiteetti on peräti 1600 venettä vuodessa. Suomen lisäksi veneitä myydään mm. Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Englannissa, Saksassa, Virossa ja Venäjällä.

  Jokainen AMT-venemalli on suunniteltu yhteensopivaksi nelitahtisten Honda-perämoottoreiden kanssa, ja moottoreiden kaukohallintalaitteet, mittarit ja jopa kiinnityspultit on asennettu tehtaalla valmiiksi. AMT ja Honda muodostavat paketin, jossa veneen ja moottorin yhteensopivuus on kaikin tavoin optimaalinen antaen käyttäjälleen parhaan mahdollisen tehonkäytön ja polttoainetalouden.

  Selaa AMT-veneiden uusinta esitettä tästä.

  amt tehty suomessa

  http://www.amtboats.fi/

 • Kumiveneet

  Honwave laadukkaat kumiveneetHonwave

  Monipuolinen kumivene on todella kevyt ja helppokäyttöinen. Tätä koko perhe voi helposti käsitellä

 • Soutuveneet

  Soutuveneet myös meiltä.

  Terhi Saiman