Varaosahaku

Tuoteryhmät

VARAUSEHDOT

Voimassa 12.1.2021 alkaen

HUOLLON VARAAMINEN
Sivusto sisältää lomakkeita, joiden kautta tallennetaan Bike World Oy:n tietokantaan huoltotoimintaan tarvittavia käyttäjätietoja. (Huollon ajanvaraus, yhteydenottopyyntö, asiakaspalaute). Huolto varataan verkkokaupan kotisivuilla valitsemalla huolto, huoltopäivämäärä sekä lisätyöt. Maksu suoritetaan tilatun huoltotyön valmistuttua siihen toimipisteeseen, josta huoltotyö on tilattu. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Varauksen yhteydessä kysyttyjä henkilötietoja käytetään vain huoltotyöhön olennaisesti liittyvään yhteydenpitoon. Varatessasi huoltotyötä verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Laite toimitettava valitsemaanne huoltopisteeseen edellisenä iltana klo 17.00 mennessä.


TILAUSVAHVISTUS
Onnistuneen ajanvarauksen jälkeen toimitetaan varausvahvistus valitsemallasi viestintä tavalla; joko tekstiviestitse, sähköpostitse tai soittamalla. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää, että tietosi ovat ajan tasalla järjestelmässämme.
MUUT EHDOT
Näihin sopimusehtoihin sekä mahdollisiin sopimusta koskeviin riitoihin asiakkaan ja Bike Worldin välillä sovelletaan Suomen lakia. Bike World Oy varaa oikeuden veloittaa määräaikaan mennessä peruuttamattomasta ajanvarauksesta tunnin huoltotyötä vastaavan summan. Varattu huolto tulee perua viimeistään 24 tuntia ennen varatun huollon alkamista. Huollon valmistuttua on laite noudettava 48h sisällä ilmoituksesta, tämän jälkeen Bike World Oy varaa oikeuden veloittaa säilytyksestä 50€ / Alkava viikko.

SELVÄT HINTAVIRHEET
Bike World pidättää oikeuden perua tilauksen, kun kyseessä on selvä ja olennainen hintavirhe. Tällä tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa siten, että tuotteen tai palvelun hinta poikkeaa niin merkittävästi ja selvästi tavanomaisesta hintatasosta, että keskivertokuluttajan katsottaisiin ymmärtäneen kyseessä olevan virhe. Selvänä hintavirheenä pidettäisiin esimerkiksi sitä, että tuotteen hinta on 0,00 euroa tai hintaa ei ole ollenkaan, tai jos satojen eurojen arvoisen tuotteen hinnaksi on esitetty niin alhainen hinta, että sitä voidaan yleisen käsityksen mukaan pitää virheellisenä.

TIETOJEN LUOVUTUS & KÄSITTELY
Bike World Oy:lla ja kolmansilla osapuolilla, esim. maahantuojilla on välillään kirjallinen sopimus, jonka edellytyksenä ovat luottamuksellinen tietojen käsittely.


Asiakkaalla on oikeus pyytää tietojensa poistoa, sikäli kun se ei vaikuta kirjanpitolain alla oleviin sopimuksiin, takuutodistuksiin tai muihin asiakkaan laitehankintaan liittyviin myyjän viranomaisvelvollisuuksiin. (linkki meidän tietosuoja-alasivulle)