Varaosahaku

Avattavat kypärät

Tarjous Schuberth C4 Avattava Kypärä, Spark harmaa Näytä suurempana

Schuberth C4 Avattava Kypärä, Spark harmaa

 C4 eroaa muotoilultaan täysin edeltäjistään.
Uusi Senan valmistama Bluetooth järjestelmä täydentää C4 kypärän käyttömukavuuden ja helppouden täysin uudelle tasolle. Kypärässä on valmiina...

Tuotetiedot

Hinta alkaen

479,00 €

-36%

749,00 €

/ PCS

Tuotetiedot

 C4 eroaa muotoilultaan täysin edeltäjistään.
Uusi Senan valmistama Bluetooth järjestelmä täydentää C4 kypärän käyttömukavuuden ja helppouden täysin uudelle tasolle. Kypärässä on valmiina sisäänrakennettu antenni, kuulokkeet sekä mikrofoni. Käyttäjän ei tarvitse kuin hankkia ja asentaa SC1 järjestelmä, joka toimii plug&play periaatteella ja se on heti käyttövalmis.


Uusi C4 ei ainoastaan näytä hyvältä vaan se on myös suunniteltu Schubethin omassa Air and Acoustic laboratiossa. Tämä takaa sen, että C4 kypärän käyttämukavuus on täysin omaa luokkaa. Se on erittäin hiljainen myös kovissa nopeuksissa ja sopiikiin niin touring käyttöön kuin myös sporttisempaan ajoon.
Tämän takia C4 kypärän huurteensuoja kalvo on suunniteltu siten, että kalvon yläreuna ei häiritse ajajaa sporttisemmassakaan ajoasennossa.
C4 kuori valmistetaan samasta materiaalista kuin C3Pro ja se on erittäin kestävä. Sisäosa on myös samaa materiaali kuin edeltäjässään, EPS pohjaista. Sen ominaisuus on korkea liike-energian sitominen ääritilanteissa.

Tekniset tiedot

Koot

Merkki Schuberth
Nimi Viite Varasto Kypärän koko Hinta

Schuberth Kypärä C4, Spark harmaa M - 51-1819-2

51-1819-2

Varastossa
  • Turku Bike & Boat World
    1
M 479,00 €
749,00 €