LAHJAIDEAT

Alpine MotoSafe Tour Korvatulpat Näytä suurempana

Alpine MotoSafe Tour Korvatulpat

603-2205

Varastossa

Varasto

Turku Bike & Boat World
2

Hinta alkaen

18,00 €

/ PCS

Tiedot

MotoSafe -kuulonsuojaimet täysin uudistuneena versiona! 

 

Moottoripyöräily ilman asianmukaista suojausta aiheuttaa ajan mittaan kuulovaurion. Muita haittoja ovat muun muassa melun aiheuttama väsymys ja alentunut keskittymiskyky.Kypärästä riipumatta pääasiallinen melunlähde pyöräillessä on tuulikohina. Toisin kuin umpitulpat MotoSafe kuulonsuojaimet on suunniteltu suojaamaan haitalliselta tuulikohinalta, aiheuttamatta kuitenkaan tukkoista tunnetta. Avoimen suodattimen ansiosta ympäristön äänet ovat edelleen kuultavissa, eikä tasapainoaistikaan häiriinny kuten umpitulppia käytettäessä. 

Alpine on moottoripyöräilijöille suunnattujen kuulonsuojainten markkinajohtaja ja on nyt vuosien varrella kertyneen kokemuksen ja käyttäjiltä saadun palautteen pohjalta kehittänyt täysin uuden tuotesarjan kaikenlaiseen moottoripyöräilyyn. Tuotesarjasta löytyy sopiva tuote niin matkapyöräilyyn kuin erityyppisiin kilpalajeihinkin. Pehmeiden suodatinelementtien ja ainutlaatuisen muotoilun ansiosta suojaimet istuvat erittäin mukavasti kypärän alle ja ovat miellyttävät käyttää pitkiäkin aikoja kerrallaan.

 Optimoitua suojausta MotoSafe® -kuulonsuojaimet vaimentavat tehokkaasti kuulolle vaarallisia äänenpaineita aiheuttamatta kuitenkaan tukkoista tunnetta ja äänimaailmaa korvassa. Äänet kuten liikenne, navigaattori, kypäräpuhelin ja itse pyörä ovat edelleen kuultavissa innovatiivisten Alpine-AcousticFilters-suodattimien ansiosta. Alpine MotoSafe® on saatavilla kolmena eri versiona ja mukautuu siten eri tilanteisiin. MotoSafePro®: sisältää MotoSafe® Tour ja Race -kuulonsuojaimet.

 Monikäyttöisin malli jonka avulla voit valita vaimennustason tilanteen mukaan MotoSafe® Tour : matkapyöräilyyn, lomareissuille, moottoriteille 

MotoSafe® Race : suurille nopeuksille, avokypäräkäyttöön, rata-ajoon Pakkauksen sisältö: MotoSafe® Tour / Race - Kuulonsuojainpari akustisilla suodattimilla - Kätevä säilytyspussi - Alpine -asetinputki MotoSafePro®: - MotoSafe® Tour -kuulonsuojainpari akustisilla suodattimilla (keskitason vaimennus) - MotoSafe® Race -kuulonsuojainpari akustisilla suodattimilla (voimakas vaimennus) - Ylellinen matkasäilytyskotelo - Alpine Clean -puhdistusspray (25ml) - Alpine -asetinputki Ainutlaatuinen materiaali Alpine MotoSafe® -kuulonsuojaimet on valmistettu kestävästä ja joustavasta AlpineThermoShape -materiaalista. Materiaali muotoutuu korvakäytävän lämmön vaikutuksesta ja mukautuu korvakäytävän muotoon. Tämä yhdistettynä pehmeisiin suodatinelementteihin takaa täydellisen istuvuuden ja käyttömukavuuden kypärän alla. AlpineThermoShape -materiaali ei sisällä silikonia eivätkä hiosta tai ärsytä ihoa. Materiaalin ja avoimen rakenteen ansiosta suojaimia voidaan tarvittaessa käyttää vaikka koko päivän. Ominaisuudet - Ehkäisee kuulovaurioita - Pehmeästä materiaalista valmistettu suojainrunko ja suodatin - Suojaa haitalliselta melulta ja vähentää tuulikohinan aiheuttamaa väsymystä - Liikenteen ja moottorin äänet sekä kommunikaatiojärjestelmä ovat kuultavissa suojauksesta huolimatta - Saatavilla Tour, Race ja Pro -versiona - Täydellinen istuvuus AlpineThermoShape -materiaalin ansiosta - Mukana käytännöllinen matkapussi/kotelo - Ei tukkoista tunnetta - Ei sisällä silikonia - Pestävät ja pitkäikäiset

Tekniset tiedot

Mallit

Merkki Muut
Nimi Viite Varasto Hinta