Varaosahaku

Akkukäyttöiset puutarhakoneet

Alennettu hinta! Honda MIIMO 520 leikkuri Näytä suurempana

Honda MIIMO 520 leikkuri

HRM520EAE

Tilaustuote

Hinta alkaen

2 199,00 €

/ KPL

Tuotetiedot

Ruoho on vihreämpää robotin leikkaamana

Uusi Miimo on ihanteellinen laite jokaiselle, joka haluaa kauniin vihreän ja huolitellun nurmikon. 
Tämä ilman käyttäjää itsenäisesti toimiva leikkuri pitää ruohon automaattisesti sopivan pituisena ja kauniin vihreänä koko leikkuukauden ajan.Miimon leikkaama nurmikko alkaa nopeasti näyttämään paljon aiempaa paremmalta. Miimo toimii jatkuvan leikkuun menetelmällä katkaisten ruohosta vain 2-3 milliä kerrallaan useaan kertaan viikossa. Sen jättämä leikkuujäte on niin pientä silppua, että se häviää ruohon juuristoon ja hajoaa nopeasti toimien luonnonmukaisena lannoitteena, joka ylläpitää ruohon terveyttä ja kohentaa sen laatua. 
Miimossa on kolme vapaasti pyörivää, jousiteräksestä valmistettua terää, jotka myötäilevät tielle sattuvia kovia esteitä, kuten kiviä. Leikkuukorkeus on nopeasti ja tarkasti säädettävissä 20-60 millimetriin 
Honda Miimon toinen mallisukupolvi 310/520 on nyt saapunut Suomeen. Käytön kannalta merkittävin muutos on helpompi suomenkielinen ohjainvalikko. Aiemmasta poiketen uusi suomenkielinen valikko myös neuvoo ja opastaa miten toimia mahdollisissa ongelmatilanteissa. Myös Miimon liikkuvuuteen suomalaisessa maastossa on paneuduttu. Uudet Miimot sopeuttavat liikkumisnopeutensa aiempaa paremmin kaltevilla pinnoilla sekä ylä- ja alamäissä. Näin leikkuu onnistuu hyvin vaativammallakin piha-alueella. Miimon nousu ja laskukyky ovat nyt 24 astetta, joten kotipihan mahdolliset epätasaisuudet eivät tuota ongelmia. Todella jyrkkiin rinteisiin Miimo ei sovellu.

Miten Miimoa käytetään?

Miimon käyttöönotto on vaivatonta, ja se on kaikin tavoin helppokäyttöinen leikkuri. Sen kolme 360 asteen sensoria tunnistavat kiinteän esteen. Osuessaan esteeseen Miimo pysähtyy, kääntyy ja jatkaa matkaansa toiseen suuntaan. Miimo pystyy työskentelemään jopa 24 asteen kaltevalla alustalla. Kun Miimo tulee paikkaan, jossa on paksua tai pitkää ruohoa, se säätää automaattisesti nopeutensa niin, että nämäkin kohdat tulevat leikatuksi yhtä huolellisesi kuin muutkin. Se tunnistaa ala- ja ylämäet ja sovittaa liikkumisnopeutensa aina tilanteen mukaan.Miimossa on myös ainutlaatuinen, sisäänrakennettu suuntasensori, jonka ansiosta Miimo kulkee kaltevillakin alustoilla suoraan, eikä tee kaarevaa leikkuulinjaa. Suora leikkuulinja varmistaa tarkemman ja tehokkaamman leikkauksen rinnealueilla.
Miimo voidaan ohjelmoida viidelle eri leikkuualueelle, joista jokaiselle voidaan erikseen määritellä leikkuuajat sekä muut työskentelytavat.

Miimo on turvallinen ja luotettava koska se tunnistaa nurmikolle asennetut rajalangat ja pysyy aina niiden sisäpuolella. Turvallisuuden takeena on kaksi nostotunnistinta, jotka kytkeytyvät toimintaan, mikäli Miimo nostetaan ilmaan. Tällöin terä puysähtyy heti ja äänimerkki hälyttää, eikä leikkuri palaa toimintaan ennen kuin omistaja syöttää siihen oman PIN-koodinsa. Tämä ominaisuus tekee siitä myös hyödyttömän varkaille.Uudistettua Miimoa on satavana kahtena mallina Miimo 310 ja Miimo 520, mallit eroavat toisistaan lähinnä leikkuukapasiteetiltaan. Miimo 520 pystyy huolehtimaan 3000 neliömetrin suuruisesta alueesta, mikä vastaa noin puolta virallisesta jalkapallokentästä. Molemmille Miimo-malleille annetaan 4 vuoden takuu.
Honda on ruohonleikkuurobottien edelläkävijä. Miimon ensimmäisen mallisukupolven 300/500 edustaja voitti merkittävän saksalaisen kuluttajatestin vuonna 2014. Vain kaksi testiin osallistuneista robottileikkureista suoriutui hyvin tehtävistään ja Honda Miimo 300 kruunattiin markkinoiden parhaaksi tuotteeksi.
Robottileikkurien suosio on kasvanut kovaa vauhtia. Siihen on monia syitä, kuten esimerkiksi kiire, mukavuuden halu ja väestön ikääntyminen. Lisäksi ihmiset kiinnittävät entistä enemmän huomiota ympäristöasioihin – päästöjen vähäisyyteen ja äänettömyyteen, jotka ovat Miimon ehdottomia etuja.

 

 

 

Tekniset tiedot

Koot

Merkki Honda Power
Nimi Viite Varasto Hinta