Varaosahaku

Honda

HONDA PERÄMOOTTORI BF100 AK 1 LRTU

BF100AK1LRTU

Honda BF100 –perämoottori sai kaudelle 2018 uuden, virtaviivaisuutta ja teknologista edistyksellisyyttä huokuvan ulkoasun. Lisäksi uuden moottorinohjauksen myötä suorituskyky ja taloudellisuus ovat parantuneet entisestään.

Tuotetiedot

Varastossa

Varasto

Turku Bike & Boat World
warehouse_tooltip_green
1
Helsinki Boat World
warehouse_tooltip_green
2

Hinta alkaen

11 290,00 €

-19%

13 990,00 €

/ KPL

Tuotetiedot

HUIPPUOMINAISUUKSIA JA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISYYTTÄ.
Honda BF100-perämoottori täyttää tiukimmat ympäristövaatimukset, tarjoten kokoluokassaan uuden tasoista suorituskykyä ja Hondan kuuluisaa teknistä osaamista. Vahvasta suorituskyvystä huolimatta kevyt moottori on ennennäkemättömän taloudellinen.

BF100-perämoottorissa on valmius uistelunopeuden säätimelle, joka mahdollistaa tarkan nopeudensäädön matalilla nopeuksilla, 50 rpm hyppäyksin. Se on myös täysin yhteensopivia NMEA2000 -järjestelmän ja -laitteiden kanssa. Moottorin voi kytkeä yhteen protokollaa tukevien elektronisten laitteiden, kuten GPS-laitteiden, karttaplotterin ja kaikuluotaimen kanssa. Lisävarusteena saatavien Hondan uusien digitaalisten monitoimimittareiden avulla voi reaaliajassa seurata oleellisia moottorin valvontatietoja, kuten esimerkiksi kierroslukua, trimmikulmaa, moottorin lämpötilaa, akun lataustilaa ja öljynpainetta.

TÄYNNÄ ALANSA EDISTYKSELLISINTÄ HONDA-TEKNIIKKAA.
BLAST™ (Boosted Low Speed Torque) - Honda Marinen kehittämällä järjestelmällä saadaan paras mahdollinen vääntö alakierroksille, muuttamalla sytytyksen ennakkoa ja ilma/polttoaineseosta. Tästä on erityistä hyötyä suuremmilla kuormilla tai raskaammilla liikkeelle lähdettäessä – vene nousee liukuun tehokkaasti ja nopeasti. Patentoitu tekniikka on yksi Honda-perämoottoreiden tunnuspiirteistä.
ECOmo™ (Economy Controlled Motor) - Hondan oma laihaseostekniikka tunnustelee ja säätää ilma/polttoaine –seosta ajon aikana, optimoiden niin suorituskyvyn kuin maksimaalisen taloudellisuuden. Tämä ominaisuus yhdessä Hondan PGM-Fi™ polttoaineen suihkutuksen kanssa takaa parhaan polttoainetaloudellisuuden ja vähäiset päästöt.
VTEC™ (Variable Valve Timing and Lift Electronic Control) - Uusi BF100 hyödyntää Hondan kuuluisaa VTEC-venttiilinohjausjärjestelmää, jossa venttiilien ajoitusta muutetaan parhaan ja tasaisen suorituskyvyn aikaansaamiseksi.
TROLLING CONTROL – uistelunopeudensäätimen valmius tarkkaan nopeuden säätöön
NMEA 2000 – yhteensopivuus moottorin ja vene-elektroniikan yhteen kytkemiseksi
Luokkansa paras latausteho – joustavuutta sähkölaitteiden suhteen
High-performance -vaihteisto – vähemmän vedenvastusta ja roiskeita
Kolmilapainen alumiinipotkuri
Kierroslukumittari (analoginen)
Trimmimittari (analoginen) 

Tekniset tiedot

Koot

Merkki Honda Marine
Nimi Viite Varasto Hinta