Varaosahaku

Torqeedo

TORQEEDO TRAVEL 1003 L

TOR1143-00

Tilaustuote

Hinta alkaen

1 790,00 €

-9%

1 970,00 €

/ EA

Tuotetiedot

Torqeedo Travel 1003

Tehokas, palkittu sähköperämoottori

Miamin venenäyttelyssä Enviromental Award -ympäristöpalkinnon voittaneen Torqeedo Travel -sähköperämoottoriuutuuden myynti on aloitettu Suomessa. Tämä tavallista tehokkaampi sähköperämoottori on tarkoitettu pienten soutu-, purje- ja kumiveneiden voimanlähteeksi. Sen merkittävimpiä
ominaisuuksia ovat ympäristöystävällisyys, suuri teho, laaja toimintasäde ja helppokäyttöisyys.

Tehokas ja pitkäikäinen akku

Integroitu akku on osa moottoria. Sillä on oma paikkansa moottorin päällä, johon se menee kätevästi napsauttamalla. Akuissa ei ole niin sanottua muisti-ilmiötä, siksi niitä ei myöskään tarvitse ajaa tyhjäksi ennen seuraavaa latausta. Travel 1003 -mallin kapasiteetti 520 Wh, mitoitus 13 Ah/29.6 V.
Akut voidaan ladata myös käytön aikana lisävarusteena saatavalla aurinkopaneelilla. Äänihälytys varoittaa, kun akun kapasiteetti on laskenut 30 prosenttiin.

Enemmän voimaa ja kestävyyttä

Edeltävään Travel-malliin malliin verrattuna uutuudet ovat 20 % tehokkaampia ja työntövoimaltaan 10 % vahvempia. Uuden muotoilun ja materiaalimuutosten ansiosta ne myös ovat rakenteeltaan kestävämpiä ja tukevampia sekä täyttävät IP67-suojausstandardin vaatimukset. Lisäksi niiden korroosion kestävyys on erinomainen.

GPS-vastaanotin

Moottoreissa on sisäänrakennettu GPS-vastaanotin, joka välittää moottorin monitoiminäyttöön reaaliaikaista ja tarkkaa tietoa: mm. akun varaus prosentteina, akun kesto (aika tai toimintamatka), ajonopeus ja ottoteho.

Toimitukseen sisältyy akku ja akkulaturi. 

Tekniset tiedot

Koot

Merkki Torqeedo
Nimi Viite Varasto Hinta